Bezoek BouwLab R&Do Live op 30 oktober

Bezoek BouwLab R&Do Live op 30 oktober

Samen met 3DMZ (3D Makers Zone Metropoolregio Amsterdam) en een groot aantal partners lanceert Thijs Asselbergs architectuurcentrale op woensdag 30 oktober a.s. een uniek nieuw Nederlands platform voor bouwinnovatie: het BouwLab R&Do.

De komende jaren wordt door het BouwLab samen met ontwerpers, ontwikkelaars, woningcorporaties, bouwbedrijven, kennisinstellingen en overheden gewerkt aan innovatievoorstellen voor de bouw.

Voorafgaand aan de officiële start organiseert de 3D Makers Zone in samenwerking met Platform Booosting een dagprogramma rondom de rol die technologie kan spelen in de opgaven waar de bouwsector voor staat, en in dit geval met name richting de realisatie van een groot aantal sociale huurwoningen in 2030. Met architecten, designers, engineers, tech-startups en studenten wisselen we graag van gedachten over de impact van innovaties en de mogelijkheden die dit biedt om nieuwe, meer slimme en duurzame bouwoplossingen te ontwikkelen.

Meer informatie vind je op de website van BouwLab Live. Het adres van BouwLab live is Oudeweg 91-95, 2031 CC in Haarlem. Aanmelden kan via onderstaande knop. Deelname is gratis.

© Thijs Asselbergs architectuurcentrale