14 februari: Discussiebijeenkomst over de toekomst van de Waarderpolder in ABC Haarlem

14 februari: Discussiebijeenkomst over de toekomst van de Waarderpolder in ABC Haarlem
Waarderpolder raamwerk en functies © Hein Coumou

Waarderpolder raamwerk en functies
© Hein Coumou

Moet er in de (nabije) toekomst gewerkt en gewoond kunnen worden in de Waarderpolder? Deze vraag staat woensdag 14 februari centraal bij een discussiebijeenkomst in ABC Haarlem. Met Hein Coumou, Geert-Jan Put, Max van Aerschot, Bruno Giebels en Thijs Asselbergs.

Aanleiding voor deze bijeenkomst is tweeledig. In de eerste plaats de expositie Waarderpolder: van bedrijventerrein naar WERKSTAD met het afstudeerproject van Hein Coumou dat momenteel in ABC te zien is.

In de tweede plaats is deze presentatie actueel doordat de vraag ‘Wel of niet wonen op het bedrijvengebied Waarderpolder?’ op de politieke agenda is gezet voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Inleiders op 14 februari zijn Hein Coumou (stedenbouwkundige) en Geert-Jan Put (programmamanager Platform Bedrijven en Kantoren, Plabeka, MRA). Deelnemers aan de discussie zijn vervolgens Max van Aerschot (architect/voormalig stadsbouwmeester), Bruno Giebels (voorzitter Industriekring Haarlem) en Thijs Asselbergs (architect/voormalig stadsbouwmeester). Gespreksleider is Gabriël Verheggen (directeur ABC).

Tijdstip en locatie
Woensdag 14 februari, start 20.00 uur (zaal open 19.30 uur), in ABC Architectuurcentrum Haarlem, Groot Heiligland 47. Entree: 2 euro (ABC-vrienden gratis) incl. koffie/thee.

© Thijs Asselbergs architectuurcentrale