• langsdoorsnede uitgesneden 760x700
  • 414.impressie binnen 760x700
  • 414 doorsnede dwars 2 760x700
  • 414 doorsnede dwars 760x700
  • 3d plattegrond wit 760x700

Deze vestiging is gehuisvest in 1 van de retail units in de IJhal , een ontwerp van Wiel Arets Architects. Het ontwerp voor de IJhal, die 250 meter lang en 42 meter breed is, beoogt van de huidige achterkant van het Centraal Station een tweede voorkant te maken. Het zicht op ‘t IJ is een unieke kwaliteit van de locatie, en daarom moet de inrichting van de units zo transparant mogelijk blijven, conform Arets’ voorschriften die deze beeldkwaliteit waarborgen.

Behalve de open keuken is de grote blikvanger de centrale drankenbar, met witte, zacht glanzende vleugel-vormige uitgiftebladen, strakke werkbladen van rvs en massief notenhouten fronten. Aan weerszijden van de ruimte zijn 2 antraciet gekleurde rechthoekige dozen waarin alle techniek, personeelsruimten en opslag is gesitueerd.
Er zijn 3 typen zitgelegenheden: loungeplekken langs de entreegevel, lange houten tafels in het midden van het restaurant, en verhoogde bar-tafels langs de straatgevel die uitkijken over het IJ. Al het meubilair is uitgevoerd in warm donker notenhout op donkere stalen frames. In de stalen rekken staan aziatische produkten die de gast ook kan kopen.
De sfeer is intiem en informeel: door de donkere stenen vloer, donkergrijs plafond en glazen lampen die als sterretjes focussen op de tafels. Tegelijk heeft de sfeer ook een open en metropolitaan cachet door het magnifieke weidse uitzicht over het IJ.